perjantai 3. helmikuuta 2012

11. syyskuuta 2001

Hui kauhee, ku katoin äsken Hurjan remontin joka tulee siis neloselta. Tänää vuorossa oli Jason Thomas ja hänen perhe jotka oli hakenu apuu tolta ohjelmalta. Jason Thomas oli yks niist urheista amerikkalaisista, joka halus auttaa omaa maataan ja sano tossa ohjelmassaki et on valmis kuolemaa Yhdysvaltojen vuoksi. Tuli itku silmää ku katoin ton jakson, Jason siis pelasti kaks poliisia niist wtc'n raunioista, ton ohjelman lopuks näytettii niit poliisei jotka pelastu, ne on joutunu käymää yli 30 leikkaukses ja vielki niil on leikkauksii edes. Uskomatonta oikeest et jotku selvis tosta, ja miten jotkut lähti vaarantaa omaa henkee mennessää auttaa noita muita.
Nyt muistuu itellekki mielee toi päivä, en silloin ymmärtäny tost asiast mitää ku olin niin pien. Oltii siis just 11.syyskuuta 2001 menos turkkii perheen kaa. En muista tosta mitää, mut äsken sit vanhemmilta kysyin ja ne sano et oltii silloin lentokenttäbussis menos lentokentälle ja sitte se kuski sano meille et tämmönen on tapahtunu. Kuulemma mun veli oli pelänny tosi paljon mennä sen jälkee lentokoneesee yms mut itehän en tolloin tajunnu viel mitää miten vakava tää juttu oli. Muistan vaa sen ku siel ei telkkarist tullu mitää muuta ku uutisii uutisten perää ja kerrottii tost tapahtumast.
Mutta joo kattokaa ihmees tää hurjan remontin jakso; http://www.nelonen.fi/ohjelmat/hurja-remontti/etusivu/video/hurja-remontti-kausi-4-jakso-16-1
en osaa laittaa tot sillee linkiks, mut copypastel menee ihan sujuvast ;)
Koht suuntaan Kouvolaa Nooran kans ku mennää katsastaa se Vuosaari elokuva, joka tulee tänää ensi-iltoihin, toivottavast on katsomisen arvonen!
Heippa!

wtc
wtcjuttu11002LS_ul

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti